Kako povečati učinkovitost vašega ogrevalnega sistema s pomočjo pametnih termostatov?

//Kako povečati učinkovitost vašega ogrevalnega sistema s pomočjo pametnih termostatov?

Kako povečati učinkovitost vašega ogrevalnega sistema s pomočjo pametnih termostatov?

Zaradi vse večjih zahtev po učinkovitosti ogrevalnih sistemov, so strokovnjaki pri Beretti razvili pametni termostat BeSMART, ki vam omogoča popoln nadzor nad vašim ogrevalnim sistemom. V enem sistemu je mogoče povezati do 8 termostatov, kar vam omogoča nadzor do 8ih različnih prostorov v hiši oziroma stanovanjskem objektu. S pomočjo teh termostatov pa lahko izboljšamo tudi učinkovitost ogrevalnega sistema v naslednjih štirih kategorijah.

Kategorija I: V tej kategoriji uporabljamo običajni ON/OFF termostat. Že s pomočjo tega lahko dvignemo učinkovitost sistema za do 1%. V tem primeru lahko uporabimo termostat APLHA DGT.

Kategorija V: V tej kategoriji s pomočjo sobnega termostata BeSMART dvignemo učinkovitost sistema za do 3%, kar je lahko že razlika med ogrevalnim sistemom učinkovitosti A in A+.

Kategorija VI: Ta kategorija vsebuje tako sobni termostat BeSMART kot tudi zunanje tipalo, s to kombinacijo pa učinkovitost sistema lahko naraste tudi do 4%.

Kategorija VIII: Predstavlja najvišjo in najboljšo kategorijo, kar se tiče nadzora vašega ogrevalnega sistema. V tem primeru imamo povezane več kot 3 BeSMART termostate ali pa 1 termostat in 3 brezžične termostatske glave. S tem sistemom pa lahko povečamo učinkovitost do 5%.

2019-07-11T15:07:23+00:00