Skip links

Hi, Comfort T100

Pametni termostat Hi, Comfort T100

UPORABNIKU PRIJAZEN BREZŽIČNI TERMOSTAT

Novi pametni termostat Beretta Hi, Comfort T100 vam omogoča oddaljen nadzor nad vaše plinske peči preko enostavne aplikacje. Tako lahko do vaše plinske peči dostopate kjerkoli in kadarkoli. Termostat lahko deluje v načinu ON/OFF s katero koli plinsko pečjo ali v načinu OT+ z novejšimi modeli plinskih peči Beretta.

FLEKSIBILNOST UPORABE

Pametni termostat je zahvaljujoč komunikacije preko modula, ki deluje na radijski frekvenci, namestiti kjerkoli v hiši. Primerni so za obstoječe in nove sisteme. 

SMART SERVIS

Sobni termostat Hi, Comfort T100 v načinu OT+ omogoča, da nadzorujete celotno delovanje vaše plinske peči preko pametnega telefona. V aplikaciji lahko preverite tlak v sistemu, nastavite način delovanja plinske peči, spremenite temperaturo sanitarne vode in preverite morebitne napake. Omogočena je tudi funkcija, da vas aplikacija v primeru napake na plinski peči obvesti preko potisnega obvestila na vašem pametnem telefonu.

  • Termostat deluje na principu WIFI in RF komunikacije, kot tudi na podlagi releja ON/OFF gumba in Berettinega OT+ protokola, ki sistemu omogoča popoln nadzor nad katero koli Beretta plinsko pečjo.
  • Ima tudi možnost povezave do 8 termostatov v en sistem vsak termostat je v svojem prostoru in ta prostor nadzoruje, ta zmožnost omogoča največje možno udobje.
  • Udobje in učinkovitost sta pod popolnim nadzorom ob povezavi na plinsko peč Beretta saj termostat nadzoruje pretoke tople vode v in iz sistema ter temu prilagaja delovanje plinske peči.
  • Fleksibilno in lahko programiranje z 5 funkcijami (dnevno, tedensko, vikend, zabava ali dopust), medtem pa lahko v naprednih funkcijah prek aplikacije plinsko peč zaženete v naprej in s tem pridete v toplo hišo oziroma stanovanje.

Slike pametnega termostata

Pametni termostat Hi, Comfort T100 2

Opis Hi, Comfort T100

Od strokovnjakov za ogrevanje stanovanjskih prostorov, nov način za upravljanje udobja doma.

PAMETNO ZA VSAKOGAR – Enostavno in intuitivno programiranje ogrevanja doma.

Hi, Comfort je hiter in enostaven način za obvladovanje ogrevanja vašega doma, ki so ga razvili pri Beretti.
Z UPORABO PAMETNE TEHNOLOGIJE boste z Hi, Comfort pametnim termostatom lahko upravljali ogrevanje svojega doma kar preko vašega pametnega telefona ali tablice. Nadzor ogrevanja vašega doma še nikoli ni bil tako enostaven.

Tehnična dokumentacija

TipOpisJezikDatoteke
NavodilaHi, Comfort T100Slo
    

Video navodila

BERETTA BeSMART NASTAVITEV NAČINA DELOVANJA
BERETTA BeSMART NASTAVITEV OGREVANJE HLAJENJE
BERETTA BeSMART NASTAVITEV REŽIMA OGREVANJA
BERETTA BeSMART NASTAVITEV
TEMPERATUR
BERETTA BeSMART NASTAVITEV URE IN
DATUMA
🍪 Spletna stran uporablja piškotke. Več lahko preberete TUKAJ