Skip links

TOWER GREEN T

TOPLOTNE ČRPALKE ZRAK VODA

Toplotne črpalke zrak/voda TOWER GREEN T

Slike toplotne črpalke zrak/voda TOWER GREEN T

Opis HYDRO UNIT P

Nova serija toplotnih črpalk Beretta TOWER GREEN T, je namenjena ogrevanju, hlajenju in pripravi tople sanitarne vode. Odlikuje jo visoka kakovost materialov in napredna tehnologija. Toplotne črpalke Beretta TOWER GREEN T so proizvedene v Evropi. Bližina glavnih ciljnih trgov dodatno prispeva k zmanjšanju emisij oglikovega diksida. V proizvodnih fazah se vsaka toplotna črpalka večkrat preveri in testira, s čimer se zagotavlja visok nivoj kakovosti in zanesljivosti.

Upravljanje toplotne črpalke je intuitivno in enostavo. Popolni nadzor omogoča povsem nova serija kontrolne enote T300. Kontrola enota lahko deluje kot sobni termostat in sistemski upravitelj. Serijsko omogoča tudi povezavo na Wi-Fi omrežje in nadzor preko aplikacije. Tako boste imeli nazdor nad vašo toplotno črpalko stalno pri sebi. 

Notranja enota toplotne črpalke vsebuje 210l hranilnik sanitarne tople vode in je visoka zgolj 170 cm. Za ležje vzdrževanje in umestitev v prostor je dostop do vseh kjučnih komponent s sprednje strani. Vsi priključki so razporejeni na vrhu toplotne črpalke in omogočajo urejeno in elegantno umestitev v prostor.

Zunanja enota je bila razvita znotraj skupine Carrier in zahvaljujoč japonski tehnologiji in dvojenmu rotacijskemu kompresorju ponuja nizko porabo energije in visoko zanesljivost delovanja. Toplotne črpalke iz serije TOWER GREEN T so izjemo učinkovite saj lahko dosegajo energijski razred A+++ in izredno visok SCOP do 4,65 (sezonski koeficient učinkovitosti).

Tehnična dokumentacija

TipOpisJezikDatoteke
BrošuraTOWER GREEN TSlo
PosterTOWER GREEN TSlo
🍪 Spletna stran uporablja piškotke. Več lahko preberete TUKAJ