Skip links

BeSMART

Pametni termostat BeSMART

UPORABNIKU PRIJAZEN BREZŽIČNI TERMOSTAT

Omogoča uporabni popoln nadzor nad ogrevanje doma kjerkoli, kadarkoli. Sistem se nadzoruje lahko s pomočjo pametnega telefona in telefona.

FLEKSIBILNOST UPORABE

Možnost vgradnje tako v nove kot obstoječe sisteme, brez potrebe po lokalnemu viru električne energije in brez kompliciranega ožičenja.

SMART SERVIS

BeSMART Premium aplikacija omogoča uporabniku, da sam razbere napake, ki so se zgodile na peči in kodo napake javi na servis. Na servisu lahko na podlagi kode napake izberejo potrebne morebitne rezervne dele, kar zmanjša čakalno dobo in poveča hitrost odziva.

  • Termostat deluje na principu WIFI in RF komunikacije, kot tudi na podlagi releja ON/OFF gumba in Berettinega BUS protokola, ki sistemu omogoča popoln nadzor nad katero koli Beretta plinsko pečjo.
  • Ima tudi možnost povezave do 8 termostatov v en sistem vsak termostat je v svojem prostoru in ta prostor nadzoruje, ta zmožnost omogoča največje možno udobje.
  • Udobje in učinkovitost sta pod popolnim nadzorom ob povezavi na plinsko peč Beretta saj termostat nadzoruje pretoke tople vode v in iz sistema ter temu prilagaja delovanje plinske peči.
  • Fleksibilno in lahko programiranje z 5 funkcijami (dnevno, tedensko, vikend, zabava ali dopust), medtem pa lahko v naprednih funkcijah prek aplikacije plinsko peč zaženete v naprej in s tem pridete v toplo hišo oziroma stanovanje.

Slike pametnega termostata

Opis BeSMART

Od strokovnjakov za ogrevanje stanovanjskih prostorov, nov način za upravljanje udobja doma.

PAMETNO ZA VSAKOGAR – Enostavno in intuitivno programiranje ogrevanja doma.
BeSMART je hiter in enostaven način za obvladovanje ogrevanja vašega doma, ki ga je razvil oddelek Beretta optimise. Z UPORABO POSLEDNJE PAMETNE TEHNOLOGIJE boste z BeSMART pametnim termostatom lahko upravljali ogrevanje svojega doma kar preko vašega pametnega telefona ali tablice. Nadzor ogrevanja vašega doma še nikoli ni bil tako enostaven.

Tehnična dokumentacija

Tip Opis Jezik Datoteke
Navodila BeSMART navodila Slo
Kratka navodila BeSMART kratka navodila za povezavo aplikacije Slo

Video navodila

BERETTA BeSMART NASTAVITEV NAČINA DELOVANJA
BERETTA BeSMART NASTAVITEV OGREVANJE HLAJENJE
BERETTA BeSMART NASTAVITEV REŽIMA OGREVANJA
BERETTA BeSMART NASTAVITEV
TEMPERATUR
BERETTA BeSMART NASTAVITEV URE IN
DATUMA
🍪 Spletna stran uporablja piškotke. Več lahko preberete TUKAJ