Skip links

HYDRO UNIT P

Toplotne črpalke zrak/voda HYDRO UNIT P

Slike toplotne črpalke zrak/voda HYDRO UNIT P

Opis HYDRO UNIT P

Toplotne črpalke Beretta iz serije HYDRO UNIT P lahko, zahvaljujoč novemu hladilnemu sredstvu R290, dosegajo temperaturo dvižnega voda do 75°C. Zato so posebej primerne za vgradnjo v objektih, kjer se za ogrevanje uporabljajo radiatorji. Prednost visoke temperature je tudi hitrejša priprava sanitarne tople vode.

Upravljanje toplotne črpalke lahko poteka preko serijskega kontrolnega modula WUI ali preko naprednega sistemskega upravljalnika Hi, Comfort T300, ki lahko služi tudi kot sobni termostat. Poleg enostavnega upravljanja vaše toplotne črpalke vam Hi, Comfort T300 omogoča tudi nadzor nad toplotno črpalko preko aplikacije na telefonu. Tako lahko kjerkoli in kadarkoli preverite delovanje in spreminjate nastavitve delovanja.

Odlika serije HYDRO UNIT P je tudi izredno nizek nivoj hrupa. Na razdalji 5m nivoj zvočnega tlaka znaša zgolj 24 dB(A), kar je primerljivo s šumenjem listja. Zvočni tlak pred toplotno črpalko pa znaša od 49 dB do 54 dB. Zaradi nizkega nivoja hrupa in kompaktnih dimenzij, v širino meri zgolj 94,6 cm, je mogoče toplotno črpalko umestiti tudi v manjše prostore kot so balkoni več stanovanjskih stvab.

Kjer je potreba po toploti večja lahko združujemo do 4 toplotne črpalke enake velikosti. S tem se brez težav pokrijejo potrebe po lahkih komercialnih aplikacijah. Zahvaljujoč združevanju enot lahko toplotne črpalke Beretta HYDRO UNIT P dosegajo skupno moč do 56 kW.

Tehnična dokumentacija

TipOpisJezikDatoteke
BrošuraHYDRO UNIT PSlo
LetakHYDRO UNIT PSlo
🍪 Spletna stran uporablja piškotke. Več lahko preberete TUKAJ