Skip links

Plinske peči

Plinske peči Beretta imajo več kot 50 letno tradicijo. Nudijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. So izjemo energijsko učinkovite in zanesljive. Namenjene so ogrevanju in pripravi tople vode za stanovanjske in poslovne objekte.

Beretta plinske peči ponujajo odlično razmerje med ceno, kakovostjo in udobjem. Primerne so tako za hiše kot tudi za stanovanja. Na voljo so vam plinske peči namenjene samo za ogrevanje, peči za sprotno pripravo tople sanitarne vode ter plinske peči z vgrajenim zalogovnikom za toplo sanitarno vodo.

Zakaj izbrati plinske peči Beretta?

Najnovejši modeli plinskih peči Beretta omogočajo prilaganje moči v razmerju 1:13 ozrioma od 7,7% do 100% nazivne moči. To omogoča maksimalno prilagajanje dejanskim potrebam in znatno prispeva k znižanju stroškov. 

Pametno upravljanje.

Vsi modeli plinskih peči Beretta omogočajo uporabo pametnega termostata Beretta Hi, Comfort T100. Termostat je odgovoren za celotno upravljanje plinske peči. Omogoča tudi nadzor preko aplikacije. Preko aplikacije lahko spremljate celotno delovanje peči in termostata.

Kaj ponuja Beretta?

Na voljo je širok razpon modelov, ki lahko zadovoljijo potrebe vseh uporabnikov. Od najmanjših 15 kW modelov za ogrevanje stanovanjskih hiš, do kaskadnih rešitev, ki lahko omogočajo do 1300 kW moči. Na voljo so modeli s pretočno pripravo tople vode, modeli z vgrajenim hranilnikom do 60l in modeli z vgrajenim tri potnim ventilom za priklop na zunanji hranilnik. 

Ne veste kateri model plinske peči je pravi za vas? 

Pošljite nam povpraševanje s pritiskom na spodnji gumb ali pa nas preprosto pokličite. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri izbiri prave plinske peči Beretta za vas. 

Na kratko o Beretti.

Blagovna znamka Beretta je na trgu prisotna že od leta 1950. Začelo se je kot inženirsko podjetje, ki je ustvarjalo rešitve za ogrevanje večjih objektov. Leta 1972 pa so kot prvi na trgu predstavili stensko plinsko peč. Od leta 2016 je Beretta članica skupine Carrier group in si močno prizadeva za razvoj ogrevanja na plin. V letu 2024 so predstavili prvo plinsko peč, ki lahko deluje tudi na 100% vodik. Skrb za okolje, se kaže tudi v embalaži, ki je pri novih modelih do 70% biološko razgradljiva.

pokliči nas:

00386 1 722 56 30

Ponudba plinskih peči

CIAO
X

MYNUTE
X

EXCLUSIVE BOILER GREEN HE BSI

EXCLUSIVE
X

POWER EVO X

MYNUTE BOILER GREEN E BSI

POWER MAX

POWER X

🍪 Spletna stran uporablja piškotke. Več lahko preberete TUKAJ