Skip links

Plinske peči

Beretta plinske peči ponujajo odlično
razmerje med ceno, kakovostjo in udobjem. Primerne so tako za hiše kot tudi za stanovanja. Na voljo so vam plinske peči namenjene samo za ogrevanje, peči za sprotno pripravo tople sanitarne vode ter plinske peči z vgrajenim zalogovnikom za toplo sanitarno vodo.

Beretta plinske peči ponujajo odlično razmerje med ceno, kakovostjo in udobjem. Primerne so tako za hiše kot tudi za stanovanja. Na voljo so vam plinske peči namenjene samo za ogrevanje, peči za sprotno pripravo tople sanitarne vode ter plinske peči z vgrajenim zalogovnikom za toplo sanitarno vodo.

Plinske peči Beretta lahko ponujajo modulacijsko razmerje do 1:10. To vam omogoča zelo učinkovito prilagajanje glede na vaše potrebe, saj na primer v plinski peči oz. kotlu s 25 kW deluje tudi s samo 2,5 kW močjo. Prav tako lahko v primeru talnega ogrevanja delujejo z minimalno močjo, kar pomeni veliko nižjo porabo energenta. Delujejo na zemeljski plin ali utekočinjen naftni plin. V primeru plinske peči na utekočinjen naftni plin je potrebna manjša predelava, ki jo izvede serviser med zagonom. V primerjavi s toplotnimi črpalkami ponujajo nižjo investicijo, prav tako je cena energenta nizka in konstantna. Večina naši plinskih peči ima A+ oznako za ogrevanje. V primeru, da nima oznake A+, je možna nadgradnja s pomočjo pametnih termostatov BeSMART ter tako dosežemo A+ učinkovitost ogrevanja.

Potrebujete več informacij? Kliknite spodnji gumb.

pokliči nas:

00386 1 722 56 30

Ponudba plinskih peči

EXCLUSIVE
X

EXCLUSIVE BOILER GREEN HE BSI

MYNUTE
X

CIAO
X

Exclusive C/R

MySMART

EXCLUSIVE BOILER GREEN HE BSI

CIAO GREEN

POWER EVO X

MYNUTE BOILER GREEN E BSI

POWER MAX

POWER X

MYNUTE X

MYNUTE BOILER GREEN E BSI

POWER MAX

POWER X

🍪 Spletna stran uporablja piškotke. Več lahko preberete TUKAJ