Skip links

Ventilatorski konvektorji

Ventilatorski konvektorji Beretta zagotavljajo učinkovito ogrevanje in hlajenje. Zanesljivi, tihi in energetsko učinkoviti, idealni za vsak dom ali pisarno. Izberite kakovost in udobje z Beretto.

Zakaj se uporabljajo ventilatorski konvektorji?

Ventilatorski konvektorji se uporabljajo v različnih sistemih za ogrevanje in hlajenje zaradi njihove vsestranskosti in učinkovitosti. Namenjeni so zagotavljanju optimalnega notranjega udobja z uravnavanjem temperature v prostorih. Ventilatorski konvektorji delujejo na principu kroženja zraka preko toplotnega izmenjevalca, ki je povezan s sistemom za ogrevanje ali hlajenje. Zrak se prečrpa preko izmenjevalca, kjer se segreje ali ohladi, nato pa se razporedi po prostoru. Ta tehnologija omogoča hitro prilagajanje temperature, kar je idealno za prostore, kjer je potrebna natančna kontrola klimatskih pogojev, kot so pisarne, stanovanja, hoteli in trgovski centri.

Kaj so prednosti ventilatorskih konvektorjev?

Ena izmed glavnih prednosti ventilatorskih konvektorjev je njihova energetska učinkovitost. Konvektorji omogočajo hitro in enakomerno razporeditev toplote ali hladu po prostoru, kar zmanjšuje potrebo po dodatnih virih energije. Prav tako so tihi, kar pomeni, da ne motijo bivalnega ali delovnega okolja. Napredni modeli vključujejo tudi možnost nastavljanja hitrosti ventilatorja in temperature, kar omogoča natančno prilagoditev glede na potrebe uporabnika. Poleg tega so konvektorji kompaktni in estetsko oblikovani, kar omogoča enostavno integracijo v različne tipe notranje opreme brez poseganja v njihov videz. Dolga življenjska doba in nizki stroški vzdrževanja dodatno prispevajo k njihovi priljubljenosti.

pokliči nas:

00386 1 722 56 30

VENTILATORSKI KONVEKTORJI
Za kakšne sisteme so ventilatorski konvektorji primerni?

Ventilatorski konvektorji so primerni za različne sisteme ogrevanja in hlajenja, vključno s centralnimi sistemi, toplotnimi črpalkami in sistemi daljinskega ogrevanja. V kombinaciji s toplotno črpalko lahko zagotavljajo visok izkoristek energije in zmanjšanje stroškov ogrevanja ali hlajenja. Prav tako se pogosto uporabljajo v sistemih z nizkotemperaturnimi ogrevalnimi viri, kar je pomembno za doseganje večje energetske učinkovitosti in trajnostnega delovanja. V poslovnih stavbah in industrijskih obratih se uporabljajo za zagotavljanje stabilnih klimatskih pogojev, kar je ključno za produktivnost in udobje zaposlenih. Zaradi svoje prilagodljivosti so ventilatorski konvektorji odlična izbira za novogradnje kot tudi za prenove obstoječih objektov, kjer je potrebna nadgradnja ogrevalnih in hladilnih sistemov.

Ponudba ventilatorskih konvektorjev

TIVANO

TIVANO R

TIVANO WALL

🍪 Spletna stran uporablja piškotke. Več lahko preberete TUKAJ